Hoppa till textinnehållet

Akelius har ett antal tvåor, treor, fyror och femmor lediga i Brandbergen i Haninge kommun i Stockholm

[2006-02-20]

Storlekar
mellan 54 och 115 kvm

Månadshyror
från 4485 till 7825 kr.


Tid för annonsering
Du kan anmäla intresse för dessa lägenheter fr.o.m. 20 februari 2006 t.o.m. 5 mars 2006.

OBS: Tid för intresseanmälan har gått ut!

Information om området
Haninge är en starkt växande kommun, med drygt 70 000 invånare, strax söder om Stockholm. I Haninge finns närheten till ett naturskönt skärgårdslandskap med öar som Utö, Ornö, Muskö, Kymmendö och Huvudskär. I Haninge ligger Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder genom orörd vildmark. Det är här, i omedelbar närhet till fantastiska rekreationsmöjligheter, som du hittar Akelius bostäder i Brandbergen. Här kan du välja mellan många olika lägenhetstyper och storlekar i låg-, hög eller radhus. Samtliga lägenheter är moderna och har hög standard.

Brandbergen är ett fräscht område med grön, vacker natur. I Brandbergens Centrum finns flera butiker, caféer och restauranger. Mitt i bostadsområdet finns Brandbergens eget utebad. Fotbollsplan och dansbana har byggts i samarbete med hyresgästerna och bowlingbana och minigolfbana finns i närområdet.

Ett flertal busshållplatser finns i närheten av bostadsområdet i Brandbergen. Direktbussen till stan tar 20 minuter. Till Haninge Centrum och pendeltågsstationen tar det tio minuter. Väljer du egen bil är du snabbt ute på motorvägen.

Letar du efter ett tryggt och säkert boende i moderna bostäder kan vi erbjuda flera bra alternativ.

Välkommen till Haninge och Brandbergen.

Bild på fasad och dansbana

Bilder på fasader

Bild på område och bad

Tillbaka
Utskriftsvänligt format »