Hoppa till textinnehållet

Nytt på Mina sidor

[2012-03-15]

Prenumerera på nyinkomna lägenheter
Nu gör vi det enklare att söka efter lediga lägenheter med hjälp av din sökprofil i Mina sidor. Bland annat kan du enkelt välja den typ av lägenheter som du är intresserad av, exempelvis studentlägenheter eller seniorboende. Vill du få besked om när en lägenhet som passar dina önskemål kommer in, kopplar du enkelt ihop din sökprofil med en RSS-läsare till exempel i din mobil eller webbläsare.
 
Om du redan har lagt upp en sökprofil är det bra om du går in och ser över den. De förbättringar vi nu genomför innebär att din befintliga sökprofil kan behöva justeras, så att tidigare inställningar inte försvinner och att bara relevant information skickas till din RSS-läsare.
 
 
Nytt utseende på Mina sidor
Du kommer märka att vi nu gör om utseendet på Mina sidor. Vi gör det enklare för dig att överblicka dina intresseanmälningar och dina uppgifter. Ditt dokumentarkiv har bytt namn till Din e-brevlåda men innehållet är det samma. Under våren kommer även lägenhetsannonserna uppdateras med en ny, modernare design.
 
 
Har du bytt adress?
Nu gör vi äntligen det möjligt att hämta din folkbokföringsadress automatiskt så att du själv slipper uppdatera din adress vid flytt. Gå in på Mina uppgifter och kryssa i rutan vid din adress redan idag för att aktivera tjänsten.

Tillbaka
Utskriftsvänligt format »