Hoppa till textinnehållet

Om Mina sidor

Mina sidor är en Internettjänst för bostadsförmedlingens kunder. Här får du en bra överblick över lägenheterna. När du loggat in på Mina sidor kan du se vilka lägenheter som annonseras, anmäla intresse för lägenheter, se kallelser till visningar samt svara ja eller nej till en lägenhet efter visning.  

Få tillgång till Mina sidor

För att få tillgång till Mina sidor behöver du stå i bostadskön. Du behöver också ett lösenord som du beställer här på webbplatsen. Det skickas då ett e-postmeddelande till dig med ytterligare instruktioner. 

Instruktioner om hur du skapar ett lösenord skickas till den e-postadress du uppgivit i din bostadsanmälan.

Om du inte har registrerat någon e-postadress beställer du ett engångslösenord från bostadsförmedlingen. Det skickas med vanligt brev hem till din folkbokföringsadress. När du har fått engångslösenordet kan du välja ett personligt lösenord och registrera din e-postadress för att logga in på Mina sidor.

Beställ lösenord till Mina sidor »

Beställ engångslösenord för att registrera e-postadress »

Logga in på Mina sidor »

Använd Mina sidor för att:

1. Söka lägenheter 

På Mina sidor kan du göra en sökning efter lediga lägenheter med urval för område, storlek, hyra. Du kan se fördjupad detaljinformation om lägenheterna och fasadbilder på de flesta hyreshusen i Stockholms stad. Planritningar finns på nyproducerade lägenheter. Du får för varje lägenhet se hur din kötid är i förhållande till andra som anmält intresse för lägenheten.

2. Följa dina intresseanmälningar

När du anmält intresse för lägenheter kan du följa din placering på en lägenhet. Det är många som söker samma lägenhet och därför kan din placering förändras under hela annonseringstiden. 

När lägenheten annonserats klart kan du se om din plats räcker för att bli kallad till visning. Om du blivit kallad till visning ser du det på din startsida och där kan du även få fördjupad information om när och var visningen är.

Om du inte blir kallad till visning kommer din intresseanmälan att tas bort från din startsida och du kan se den under Historik. Du får inte något ytterligare meddelande.

3. Se historik för dina tidigare intresseanmälningar

Under historik kan du se dina gamla intresseanmälningar. Du ser vilka lägenheter du anmält intresse för, när du gjort dina intresseanmälningar, samt detaljinformation om lägenheterna och din placering. Dessutom kan du se vilken kötid personen som slutligen tecknade kontrakt på lägenheten hade.

4. Uppdatera dina uppgifter

Se alltid till att uppgifterna vi har om dig är uppdaterade. Du kan själv hålla dina personliga uppgifter (exempelvis uppgifter om telefonnummer, e-postadress och inkomst) uppdaterade på Mina sidor. Om vi inte har rätt telefonnummer och inte får kontakt med dig kan det hända att du går miste om en lägenhet.

På startsidan ser du din kötid, det vill säga hur länge du har stått i kön, och när senaste köavgiftsavin skickades ut. Du kan se när din betalning av köavgiften gjordes och hur länge den gäller.Tillbaka
Till sidans topp »
Utskriftsvänligt format »